First Flower - design floral, special pentru tine!


Totul a inceput inca din copilarie, cand, cu inocenta, eram atrasa de flori, creeam mici aranjamente florale pe care le ofeream prietenilor, colegilor, bunicilor... rupeam toate florile din fata blocului, le aduceam acasa, le asezam frumos in vaza si asta pentru a-mi bucura mama, asa imi exprimam sentimentele de dragoste fata de ea... prin flori! Nu mi-am imaginat niciodata ca voi ajunge sa creez aranjamente florale si de ce nu povesti... povesti din flori!
Mi-am dorit tot timpul sa am o florarie, dar era doar o idee, un vis!

First Flower a luat viata in momentul in care am simtit ca dragostea mea pentru flori trebuie sa prinda contur, la inceput a fost o joaca, acum este o realitate. Incerc sa creez sentimente, emotii, bucurii prin flori... impreuna cu ele dau viata unui eveniment!
De ce nu, poate fi evenimentul tau!

Florile dau culoare si zambet vietii! Iubesc florile, imi place sa le aleg, sa combin texturi si culori, sa pun suflet, imi imaginez un buchet de mireasa, gandindu-ma la personalitatea miresei, creez si ador sa ma surprind chiar si pe mine prin rezultat.
Am emotii pentru fiecare mireasa in parte, stiu ca este un eveniment unic din viata ei si oricat de mult efort as depune, sclipirile din privirea ei ma multumesc pe deplin!

Luiza